Je écht thuis voelen binnen onze gemeente; dat is waar de Roosendaalse Lijst voor gaat de komende jaren. Als jij je veilig, verbonden en gelukkig voelt in een gemeente die bruist, zichzelf continu vernieuwt en waar je prettig kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren…tsja dan is onze missie 100% geslaagd. Hier stropen wij graag de mouwen voor op samen met inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties.

Hoe we dat gaan doen? Nou om te beginnen door te doen waar de Roosendaalse Lijst goed in is: door aan te pakken en te besturen. Maar je veilig, verbonden en gelukkig voelen bereiken we niet alleen met hard werken. Meer dan ooit zullen we aandacht moeten hebben voor de menselijke maat.

De Roosendaalse Lijst is een partij waarbij velen zich al jaren thuis voelen: van links tot rechts, conservatief of progressief. Wat ons (ver)bindt: het beste willen voor onze prachtige gemeente vanuit de ambitie om de stad en dorpen nog mooier en leuker te maken! We vertellen graag ons verhaal. Maar we gaan vooral graag in gesprek: op zoek naar jouw verhaal!

Vanuit deze gedachte en bevlogenheid willen wij ons de komende jaren inzetten. Op naar een nog mooier en veiliger Roosendaal waar iedereen zich voor de volle 100% thuis voelt!

ONS VERKIEZINGS­PROGRAMMA

Wil je meer weten over de visie van de Roosendaalse lijst over actuele thema’s zoals huisvesting, leefbaarheid, zorg, jeugd, veiligheid, duurzaamheid, ondernemerschap en vernieuwing? Lees dan ons volledige verkiezingsprogramma!

DE JONGEREN VAN DE ROOSENDAALSE LIJST

Tijdens de verkiezingen op woensdag 16 maart stellen de volgende mensen zich verkiesbaar namens de Roosendaalse Lijst.

Wil je meer te weten komen over een van onze kandidaten? Klik op de persoon voor meer informatie!

Stijn van Looveren

#5

Gert-Jan van Oosterbosch

#7

Mikail Tekindemir

#10

Wouter Mouwen

#15

STEM ROOSENDAALSE LIJST
OP 16 MAART