André Verstijlen

Waarom kies ik voor de Roosendaalse Lijst?

Ik ben in 1995 komen wonen in Roosendaal en ben altijd bezig geweest met organiseren van mooie evenementenen ben een echte cultuur freek. Onze dorpen en de stad zijn uniek, en zeer bijzonder, met alle culturen die ons de kracht geven te zijn wie we zijn. Roosendaal kan en wil zich aanpassen en daar wil ik me zeker voor inzetten.

Binnen de Roosendaalse Lijst heb ik nu de kans gekregen om mee te kijken en als burgerraadslid en commissie Pr coördinator, mijn idee en visie te gebruiken om de partij weer kracht en zichtbaarheid te geven

Mijn ervaring met de Roosendaalse Lijst is een partij die tussen de mensen staat en doet wat hij kan om alle meningen mee te nemen in de besluitvorming. We staan zeker altijd open voor het gesprek om elkaars mening en visie te delen.

Mijn inzet

Ik wil me heel graag inzetten voor cultuur, veiligheid, sociale sector en jeugd, maar heb ook duidelijk aangegeven dat ik nergens mijn hand voor omdraai en open sta voor alles wat op mijn pad gaat komen. Ik heb hiervoor privé enkele zaken waar ik graag mee bezig was moeten opgeven, maar dat is het 100% waard.

Mijn rollen en functies in het dagelijks leven

• Regional manager sales Salomon Foodworld ( Vion)

• Eigenaar Proudly Present Entertainment

• Coördinator buurtpreventieteam

• Jurylid amateur Musical awards Nederland

• RAC boer organisatie sociale carnaval

André Verstijlen

Burgerraadslid, Secretaris