Afscheid Kees Schrauwen

Op 11 april jl. had de Roosendaalse Lijst haar Algemene Ledenvergadering, dit keer in het Dijksteeke. Tijdens deze ledenvergadering hebben we afscheid genomen van Kees Schrauwen. Kees is in de najaarsvergadering van 2002 toegetreden tot het bestuur van de Roosendaalse Lijst, en destijds heeft hij de rol van penningmeester op zich genomen. En deze rol heeft Kees tot 11 april 2023 ingevuld. Op deze ALV werd aan Kees voor de laatste maal décharge verleend mbt de financiële stukken, en daarna is Kees afgetreden als bestuurslid. De Roosendaalse Lijst is financieel gezond, mede dankzij de inzet van Kees en het bewaken van de budgetten. Deze rol zal door Pieter de Graeff overgenomen gaan worden.

Op geheel eigen wijze was Kees aanwezig tijdens de bestuursvergaderingen, altijd in voor een geintje, maar wel toeziend op het volgen van de agenda. En als er een belangrijke voetbalwedstrijd was, mocht de bestuursvergadering niet te lang duren zodat Kees dan toch de tweede helft nog kon zien.

Het was prettig werken met Kees, een verenigingsman in hart en nieren, maar niet iemand die persé in de belangstelling wilde staan.

De Roosendaalse Lijst is Kees erg dankbaar voor zijn inzet en voor de vele uurtjes die hij beschikbaar is geweest voor de vereniging.