De Roosendaalse Lijst in het ‘nieuw’!

Achter de schermen merkten we het al een tijdje; steeds meer nieuwe mensen sluiten zich bij ons aan. En deze veelal jonge inwoners brengen nieuwe ideeën en hebben een vernieuwende blik op de toekomst van onze partij en de gemeente. Met zoveel ‘nieuwe dingen’ en nieuwe energie rondom de fractie en het bestuur, was het in onze ogen tijd om ook op de voorgrond de ‘nieuwe’ Roosendaalse Lijst te laten zien. Een belangrijk onderdeel hiervan is het nieuwe logo. We hebben gekozen voor een modern, fris en herkenbaar logo in een nieuwe kleurstelling.

En zoals je ziet 😉 we hebben ook een fonkelnieuwe website. Een website die niet alleen technisch bij deze tijd past maar wat ons betreft ook qua inhoud en stijl.

Thuis in Roosendaal!

Ok… misschien vraag je je af wat er dan zo anders is? Wat is dan die nieuwe ‘stijl’? In het kort zijn we wat meer van ‘koud’ naar ‘warm’ gegaan. Niet alleen wat kleurstelling betreft maar ook in de kern van onze partij. Ondanks dat we nooit ‘koude kikkers’ zijn geweest, was de uitstraling en inhoud soms toch wat zakelijk, een tikkie ouderwets en daardoor wat afstandelijk. Dit terwijl nieuwe gesprekken over het DNA van onze partij en terugkoppeling van nieuwe leden wederom bevestigden dat de Roosendaalse Lijst voelt als een familie waar je je snel thuis voelt.

En juist die insteek, thuis, hebben we nu centraal gesteld. Niet alleen voor onze partij maar ook voor de toekomst van onze gemeente. Roosendaal is jouw ‘thuis’ en de Roosendaalse Lijst is ‘thuis in Roosendaal’! Dus is er meer dan genoeg werk aan de winkel zodat iedereen zich de komende jaren thuis blijft voelen in onze gemeente.