Fractieleden stellen zich voor: Sjef van Dorst

Sjef van Dorst

Mijn naam is Sjef van Dorst en woonachtig in het centrum van Roosendaal. Ik ben geboren en getogen in Kalsdonk waar ik een prachtige jeugd heb gehad. Al op jonge leeftijd heb ik vrijwilligerswerk gedaan in wijkorganisaties, gezondheidszorg, kunst en cultuur. Daarnaast heb ik 49 jaar gewerkt als opticien/contactlensspecialist bij van Wely en Eye Wish opticiens in Roosendaal.

Naast dit alles heb ik mijn hart verpand aan voetbal, theater, film, muziek en lezen. Ik lees graag thrillers en mijn muzikale voorkeur gaat uit naar blues en rock. Cabaret en dans voorstellingen hebben mijn voorkeur in het theater.

Sinds 1999 ben ik actief binnen de politiek. In 2022 besloot ik me weer verkiesbaar te stellen bij de Roosendaalse Lijst. Ik ben geen man voor op de barricade maar brengt mensen graag bij elkaar. “Daar zit mijn kracht.”  Verbindingen leggen tussen cultuur ,onderwijs, zorg en citymarketing vind ik heel belangrijk, deze domeinen kunnen veel voor elkaar betekenen. Als je vragen of opmerkingen hebt op dit gebied neem gerust contact op en mail naar sjef.vandorst@raadrsd.nl