Wat kun je doen met 1.8 mln

Nou…best veel wat ons betreft . In de gemeenteraadsvergadering van donderdag 21 juli jl. lag er een motie van enkele partijen op tafel om in drie jaar 1,8 miljoen uit te geven aan strakke stoepjes. Belangrijk natuurlijk want niemand wil struikelen over scheve stoeptegels..maar in onze ogen zijn er toch echt belangrijke zaken waar we ons gemeenschapsgeld aan uit moeten geven.

Zo zitten we midden in een energiecrisis waardoor steeds meer mensen financieel onder druk komen te staan. En wat te denken van de woningnood waardoor jongeren geen start kunnen maken met hun leven? Of de veiligheid in onze kwetsbare wijken? Kortom genoeg grotere prioriteiten waar wij liever miljoenen aan spenderen. De motie heeft het wel gehaald en alleen Forum voor Democratie Roosendaal en de Roosendaalse Lijst waren tegen. En nee…we waren dus niet tegen omdat we strakke trottoirs niet belangrijk vinden maar puur omdat er nu grotere problemen zijn dan dat.

Het moment waarop we keuzes gaan maken rondom prioriteiten en geld is de behandeling van de begroting (november van dit jaar). Dan komen we zeker met voorstellen en moties. We horen graag van jou waar we dan ons geld het beste aan kunnen besteden! Dus heb je ideeën en suggesties….kom maar door.